101 COLLINS STREET 导视设计

导视设计/建筑、地产导视

分享

发布于2017-09-12

2950
0
0
2950

The End of Trip Facilities for this prestigious Melbourne business address comprises bike storage, change rooms and an equipment airing room. Used by a range of tenants, from commuting cyclists to 'midday milers', the facilities feature a light installation of animated number displays and timing systems, celebrating the theme of 'High Performance'.

In addition, translucent polycarbonate walls diffuse the LED lighting that displays the current time and outside temperature– its changing colour visually corresponds to Melbourne's weather. An interactive stopwatch display is activated by the opening of the change room doors.


http://www.fabioongaratodesign.com.au/home/101-collins-

您必须 登录 GTN9才能评论

还可以输入 200 个字符

更多评论

爱斯基摩香蕉喵

品牌设计师

福建省  |  福州市

WeChat:348093730

已关注 取消关注
9百万

TA的作品 已有 1278 件作品

发送私信
  • 发给
  • 内容
  • 添加表情 还可以输入 500 个字符

爱斯基摩香蕉喵

品牌设计师

关注

0

2950

101 COLLINS STREET 导视设计

0

批量入库

选择已有创意库

创建新创意库

描述:

新增创意库

确认采集